Eerlijke kwaliteits producten en een huiselijke sfeer

Hallo mogen wij ons even voostellen... Bistro 'Bij Paul' is nu ongeveer een jaar aan de kook en wij krijgen steeds meer de smaak te pakken!

Over ons

Gastheer en Eigenaar Paul heeft de afgelopen jaren het pand aan de Goudsbloemlaan 154 geheel circulair verbouwd en daar een eigen sfeer gecreëerd. Met komst van chef-kok Michel werd aan deze sfeer smaak en geur toegevoegd. Aangezien wij 'Bij Paul" niets willen verspillen werken wij niet met leveranciers. Paul doet dagelijks de boodschappen en Michel maakt hier geweldige dag verse gerechten van. Want 'Bij Paul' staan wij voor vers, heerlijk en eerlijk.

Het Team

Paul Donkers

Paul Donkers

Eigenaar, Gastheer
Paul droomde al jaren van een eigen plek waar hij vers en eerlijke gerechten kon serveren voor zijn gasten. Een jaar geleden is deze droom tot werkelijkheid gekomen door het openen van zijn bistro 'Bij Paul'. Een plek wat hij geheel naar en met zijn eigen hand gevormd heeft.
Michel Orange

Michel Orange

Chefkok
Bistro 'Bij Paul' kwam tot leven met de komst van Michel, een chef kok met tientallen jaren ervaring met zowel de keuken als het opzetten van Restaurants. Binnen de sfeer en waardes van bistro 'Bij Paul' zet Michel met zijn visie en eigen recepten heerlijke gerechten op tafel.